29.08.2022

Monipuolisempaa tukea työn muutoksissa

Coronaria Tietotaidon työelämän kehittäjät ja Uudistuva työ -tiimi Vervestä ovat yhdistyneet Coronaria Työelämäpalveluksi. Yhdessä muodostamme monialaisen asiantuntijatiimin, joka palvelee valtakunnallisesti. Pystymme tarjoamaan nyt entistä laajempaa osaamista, kun tarvitsette apua nopeasti muuttuvassa työssä.

Asiantuntijamme tuovat ratkaisuja ja uutta suuntaa muuttuvan työn tuomiin haasteisiin

Työelämän kiihtyvässä muutoksessa tulee usein vastaan tilanteita, joissa on tärkeätä pysähtyä koko työyhteisön voimin tarkastelemaan työn sujumista. Ajoissa, mutta viimeistään silloin, kun työssä ja työyhteisössä tapahtuvat muutokset sekä mahdolliset ristiriidat työyhteisössä alkavat vaatimaan veronsa. Esimerkiksi silloin, kun

  • työssä on liikaa häiriöitä
  • työssä on tilanteita, jotka tuntuvat ylivoimaisilta 
  • sairauspoissaolot karkaavat käsistä 
  • esihenkilöt tai yksittäiset työntekijät tarvitsevat tukea ammatillisessa kehittymisessään
  • työntekijät tarvitsevat tukea jatkaakseen työssään eteenpäin.

Millaisia kehityshaasteita tunnistatte juuri nyt omassa organisaatiossanne? Olisiko syytä kurkistaa niihin juurisyihin, jotka estävät sujuvan työn? Useimmiten kyse on siitä, että nykyinen toimintatapa on ajautunut päätepisteeseensä ja tarvitaan yhteisen työnjaon ja työn tekemisen uudelleen arviointia. Aiemmat tavat kehittää työtä eivät myöskään enää välttämättä toimi. Tarvitaan nopeampia ja ketterämpiä tapoja nivoa jatkuvan kehittämisen tapoja arkityöhön, kuten räätälöidyt muutosvalmennukset tai työyhteisösovittelut. 

Varaa maksuton Teams-tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne! Autamme teitä hahmottamaan nykytilannetta ja mahdollisia kehittämisen paikkoja. Maksuttoman Teams-tapaamisen asiantuntijamme kanssa voit varata ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tyoelamapalvelut@coronaria.fi tai puhelimitse ma-pe klo 8-16 010 271 2930. Kerro, mistä palvelusta olet kiinnostunut tai millaiseen pulmaan etsit ratkaisua. Tapaamisen kesto on 45 min, eikä se sido sinua mihinkään. 

Tutustu lisää meihin sekä palveluihimme Yhteystiedot